Scherp in print, prijs en levertijd

Reclame op maat

Eigen productie & montage op locatie

Carwrap Zwolle

Wilt u graag uw auto laten pimpen en inzetten als promotiemiddel? Bij Prestige Reclame bieden wij creatieve mogelijkheden voor een carwrap in Zwolle. Het wrappen van een auto wordt steeds populairder. Het doel is om uw auto in te zetten als reclame- en promotiemiddel. Uw auto als rijdend visitekaartje met hoge attentiewaarde. Tijdens het rijden maakt u veel contactmomenten. Door middel van een carwrap in Zwolle zorgt u ervoor dat de naamsbekendheid van uw bedrijf toeneemt. Daarbij is het van belang een doordacht ontwerp te creëren waarbij de boodschap en het doel duidelijk naar voren komen. Bij Prestige Reclame maken wij graag een passend ontwerp dat uniek, opvallend en duidelijk is.

Carwrap Zwolle ontwerp laten maken

Materialen carwrap Zwolle

Bij Prestige Reclame maken we gebruik van de beste materialen en beschikken we over vakmensen met allen hun eigen expertise. Bent u op zoek naar een carwrap in Zwolle? En bent u graag gegarandeerd van de beste kwaliteit? Laat dan uw auto carwrappen bij Prestige Reclame in Zwolle. Het inpakken van de auto met een hoogwaardige, speciale kleurfolie in glans, mat of metallic kleur zorgt ervoor dat uw auto het gewenste resultaat krijgt. Daarnaast kunt u uw auto ook laten carwrappen in Zwolle met een vervormbare foliesoort waarop een foto, logo of decoratie is geprint. Bij Prestige Reclame beschikken wij over een uitgebreide database. Wij hebben ervaring met kleine en grote auto’s en verschillende soorten autoreclame. Daardoor zal het resultaat voldoen aan uw verwachtingen.

Carwrap Zwolle voor betere uitstraling van werkauto

Bestand tegen verschillende factoren

Om ervoor te zorgen dat u de gewenste uitstraling en resultaat krijgt, werken wij met hoogwaardige materialen om dit te realiseren. Zo is het carwrappen afgewerkt met een beschermende transparante folie die weersinvloeden en verkleuringen zoveel mogelijk tegengaat. Daarnaast biedt de carwrap in Zwolle ook de bescherming van de originele lakkleur van uw auto. Dus ook als u op zoek bent naar een carwrap voor de lange termijn, bent u voor een carwrap in Zwolle aan het juiste adres. Is carwrap iets teveel van het goede? En wilt u liever enkel strepen over uw auto? Neem dan gerust eens contact op voor de opties van striping of belettering.

Carwrap Zwolle voor meer herkenbaarheid op de weg

Meer dan carwrap Zwolle

Naast een carwrap in Zwolle bieden wij ook andere autoreclame aan. Zo kunt u uw auto laten pimpen of aanvullen met belettering. Striping en belettering zijn zoals genoemd ook twee middelen om uw auto op te laten vallen. Met stripping geeft u een sportieve, stoere, persoonlijke touch en eigen identiteit aan uw auto. Stripping is geschikt voor elke auto.

Carwrap Zwolle of striping

Contact voor Carwrap Zwolle

Bent u enthousiast geraakt over carwrap in Zwolle? Of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden bij Prestige Reclame. Indien u vragen heeft of geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Bericht

  * velden zijn verplicht

  Gerlinde

  Heeft u vragen over onze producten, diensten of heeft u speciale wensen? *Contactpersoon* van de klantenservice staat voor u klaar.